Седем години брак, перфектни семейни отношения, блестяща двойка на червения

...
 
Седем години брак, перфектни семейни отношения, блестяща двойка на червения
Коментари Харесай

Не могат да се разберат дори за кучето! Разводът на София Вергара и Джо Манганиело надмина този на Бранджелина

 

Седем години брак, съвършени фамилни връзки, блестяща двойка на аления килим и надалеч не толкоз съвършен бракоразвод. Джо Манганиело и София Вергара се разделиха, само че не могат да се схванат за нищо. Най-вече за кучето.

Двойката е притежател на 10-годишната Бабълс, която София поискала да осиновят, само че която Джо обожава. И до момента в който финансовите въпроси са оставили на юристите си, то попечителството върху кучето се оказа сериозен проблем. " Тя трябваше да бъде моя, само че се оказа, че обожава Джо. Той също се привърза към нея и двамата са неразделни. Гледа я все едно ни е щерка ", разкрива актрисата в едно от своите изявленията.

Преди дни София даже провежда рожден ден на Бабълс. И на фотосите в Инстаграм написа " Честит 10 рожден ден, Бабълс! Колкото и пъти да ме ухапеш, отново ще те обичам. Завинаги ".

Звездата и Джо Манганиело се ожениха на сантиментална гала преди седем години, като актрисата сама провежда сватбата си. София даже прави опити да роди дете, само че проблемите с възрастта не й разрешиха още веднъж да стане майка. Вергара има един наследник — Ник, роден от нейна връзка, през 20-те й години. Доскоро звездата твърдеше, че има съвършеното семейство, само че очевидно това се е трансформирало.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР